Quincy Cairo

Mijn naam is Quincy Cairo, oefentherapeut mensendieck afgestudeerd aan de hogeschool van amsterdam. Mijn achtergrond is 14 jaar honkbal, waarvan 2 jaar hoofdklasse in nederland. Behaalde diploma’s zijn: oefentherapie mensendieck, fitnessinstructeur, sportvoeding deskundige.

Ik heb mezelf gericht op de jongere generatie die nu opgroeien met verschillende schermen en video games, waarbij covid-19 ook bijdraagt aan meer binnen zitten en weinig bewegen. Ik voor zie dat veel klachten en verkeerde houdingen in deze periode kunnen ontstaan. Vandaar dat ik een e-learning heb gemaakt, voor ouders die bezorgt zijn voor hun kinderen. Het is een 10 lessen pakket (interactief) waar de jongeren over hun lichaam leren (anatomie/bewustwording), een gunstige zit en gamehouding aanleren en wat trainings tips van mij krijgen.

Natuurlijk zullen klanten van alle leeftijdsklasse met lichamelijke klachten in goede handen zijn bij mij. Mijn werkstijl is het combineren van oefentherapeutische handelingen in combinatie met orthopedische revalidatie technieken.

Daarnaast bent u voor personaltraining, voedingsadvies en massages aan het juiste adres.